Tuotteet hakusanalla sds hammeds (4)

Villisika

Villisika

Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet
Hammam

Hammam

Tutustu koko hammam-valikoimaamme. Desineo on hammam-asiantuntija vuodesta 2008. Vastaamme kaikkiin odotuksiinne hammamin suhteen. Olipa kyseessä täydellinen paketti, mittatilaustyönä tehty paketti tai yksinkertaisesti suihkusi muuntaminen hammamiksi, kaikki on mahdollista. Desineolta löydät kaiken hammamiasi varten, höyryn tuottajasta aromaterapiaan ja hammam-oveen, löydät kaiken Desineolta. Hammam-kategoriasta löydät vedenpitävät kaiuttimet, aromaterapian, höyryn tuottajan, hammam-oven ja kaikki tarvittavat tarvikkeet hammamisi valmistamiseen ja käyttöön.
SIAN

SIAN

Fermier Label Rouge -sika Fermier Label Rouge -sikojen tuotanto on vähitellen kehittynyt todelliseksi paikalliseksi erikoisuudeksi (100 % bretonilaista tuotantoa), joka perustuu ympäristöä ja eläinten hyvinvointia kunnioittavaan LUONNOLLISUUS-periaatteeseen, jossa on erityisiä piirteitä: perhetilat, GMO-vapaa ja viljarikas ravinto, eläimille kunnioittavat kasvatusolosuhteet, oljilla ja kolminkertaisella tilalla verrattuna tavanomaiseen tuotantoon, jotta niiden luonnolliset vaistot pääsevät valloilleen. Tämä on pieni ala, johon osallistuu 25 intohimoista bretonilaista kasvattajaa. Fermier Label Rouge -sianliha vastaa erinomaisesti NATURALITEETTI-odotuksiasi ja ilahduttaa makuhermojasi pidemmän kasvatusajan ansiosta, vähintään 182 päivää, sekä valitun rodun ansiosta, joka on tunnettu kestävyydestään ja lihalaadustaan.
Kuivatut Makkarat

Kuivatut Makkarat

Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia). Luonnolliset suolistot. Meillä on laaja ja ainutlaatuinen valikoima alueellisia teemoja. Extra laiha Béarnais-makkara 100 % kinkusta (IGP Etelä-Länsi Ranskasta) Pyreneiden makkara 200 g. Klassikkomme. Chorizo-makkara 200 g. Kätevä. Pieni baskilainen chorizo paprikoilla ja Espelette-paprikalla. Bayonnen kinkkuviipaleilla maustettu makkara. Périgordin pähkinöillä maustettu makkara. Härkä-makkara (sekoitus sianlihaa ja häränlihaa) Italialainen makkara (mozzarella, basilika, kuivatut tomaatit)